Marcel Scholtz gehuldigd voor zijn 25-jarig jubileum - Bericht van Nippon Waubach - nipponwaubach

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Marcel Scholtz gehuldigd voor zijn 25-jarig jubileum

Gepubliceerd door in Nieuws · 26/3/2018 23:00:00
Tijdens de clubkampioenschappen van Nippon Waubach is Marcel Scholtz gehuldigd voor zijn 25-jarig jubileum. Voorzitter/trainer Jan Pijls hield een speech waarin hij de judocarriere van Marcel bij de vereniging de revue liet passeren.

Marcel werd in 1993 op 8-jarige leeftijd lid van Nippon Waubach. In december 2005 behaalde hij zijn 1e Dan Judo. Een mijlpaal voor iedere judoka, aldus Marcel. In 2011 slaagde hij voor de opleiding judo leider (niveau 2) en was hij bevoegd om training te geven aan kinderen. In juni 2012 volgde het 2e Dan-diploma en in november 2014 het diploma voor zijn 3e Dan. Enkele jaren later ging hij de opleiding Judoleraar A (niveau 3) volgen en in juni 2017 slaagde hij voor deze opleiding. Naast het lesgeven traint Marcel zelf nog 2 keer per week.

Marcel is een zeer gewaardeerd lid en trainer. Hij is zeer betrokken bij onze vereniging. De trainingen aan de kinderen zijn door hem zeer goed verzorgd. Bestuur en trainers waarderen dit ten zeerste.

Marcel, nogmaals van harte gefeliciteerd met jouw 25-jarig jubileum en bedankt voor wat jij voor onze vereniging betekent hebt en nog zult betekenen.Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu